Tijdloze herinneringen om voor altijd te koesteren

Huwelijksreportages

Jullie perfecte dag is net dat, perfect voor jullie. Dit kan een intieme ceremonie met jullie tweetjes (of elopement) zijn, een uitbundig dansfeest met de hele familie en al jullie vrienden, of iets net daartussen.

Ieder’s perfecte dag ziet er anders uit. Daarom zit ik graag met jullie samen om jullie een gepersonaliseerde ervaring te kunnen verzekeren. Onderaan kan u alvast vrijblijvend de huwelijksbrochure downloaden voor extra informatie.

Your lovestory, perfectly you

Jullie perfecte dag is net dat, perfect voor jullie. Dit kan een intieme ceremonie met jullie tweetjes (of elopement) zijn, een uitbundig dansfeest met de hele familie en al jullie vrienden, of iets net daartussen.

Ieder’s perfecte dag ziet er anders uit. Daarom zit ik graag met jullie samen om in detail te bespreken hoe jullie jullie perfecte dag zien. Tijdens dit inleidend gesprek of kennismakingsgesprek kunnen we zien of we een match zijn en kunnen we in detail bespreken wat jullie verwachtingen zijn van jullie huwelijksfotograaf.

Op jullie huwelijksdag zal ik jullie overal vergezellen waar jullie dit willen. Tijdens het begeleidend gesprek bekijken we ook van welke momenten jullie zeker foto’s willen:

♡ Haar, make-up en het aantrekken van de jurk
♡ Bruidegom die zich klaarmaakt met zijn getuigen
♡ Eerste blik – het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien
♡ Ceremonie (stadhuis, speciale locatie of kerk)
♡ Huwelijksportretten van jullie beiden en eventueel jullie gezin
♡ Receptie of lunch in besloten kring
♡ Diner en speech door de ouders of getuigen
♡ Avondfeest: eerste dans en aansnijden van de taart

Na jullie huwelijksdag worden de foto’s tot in het detail bewerkt. Deze bewerking is een essentieel onderdeel om de foto’s in lijn met mijn stijl te krijgen, zoals te zien in mijn portfolio. Aangezien een huwelijksreportage tussen 250 en 600 foto’s bevat, duurt het bewerkingsproces maximaal 4 tot 6 weken. Nadien krijgen jullie een persoonlijke online galerij waar jullie alle foto’s kunnen downloaden. Deze galerij kunnen jullie ook met familieleden en vrienden delen zodat zij zelf hun foto’s kunnen downloaden.

Nadat jullie de foto’s voor het eerst gezien hebben, begin ik met het ontwerp van jullie huwelijksalbum. Hierbij maak ik een selectie van de foto’s om op de mooiste manier jullie trouwdag weer te geven. Als het ontwerp klaar is, kunnen jullie dit eerst bekijken alvorens het album besteld wordt.

Jullie huwelijksalbum wordt op maat gemaakt en er zijn dus verschillende opties om jullie album zo persoonlijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan het materiaal (velvet, veganistisch leder en linnen), aan de kleur en het opschrift. Het standaardalbum bevat 24 pagina’s en is 30 x 30 cm groot. Kies ook uit verschillende extra opties om uw album nog persoonlijker te maken: bijvoorbeeld een bijpassende bewaardoos, USB, acrylic cover en meer!

Het is ook mogelijk om een huwelijksalbum in combinatie met 2 ouderalbums te bestellen. Dit zijn exacte kopieën van jullie huwelijksalbum, maar in kleiner formaat (20x20cm). Het perfecte cadeautje voor jullie ouders of getuigen.

Wil je al eens voor mijn camera staan om te wennen voor de grote dag? Goed nieuws! Je kan bij mij ook een verlovingsfotoshoot inplannen!  Kiezen jullie Nikki Ickx Photography voor jullie huwelijk? Dan krijgen jullie 50% korting op een verlovingsshoot! Zo heb je al een shoot incl. 20 digitale foto’s voor 150 euro.

Huwelijkscollecties

Bekijk hieronder de 3 mogelijke pakketten voor een huwelijksreportage. Staan jullie gewenste uren er niet bij? Trouwen jullie in het buitenland? Aarzel dan niet om me te contacteren voor een offerte op maat!

extended

huwelijkscollectie

1599
Kennismakingsgesprek
12 uur fotografie
Persoonlijke online galerij
500+ bewerkte foto's
Sneak preview binnen 48u
Luxe fotoalbum

essential

huwelijkscollectie

1199
Kennismakingsgesprek
8 uur fotografie
Persoonlijke online galerij
350+ bewerkte foto's
Sneak preview binnen 48u
Luxe fotoalbum

basic

huwelijkscollectie

899
Kennismakingsgesprek
5 uur fotografie
Persoonlijke online galerij
200+ bewerkte foto's
Sneak preview binnen 48u
Luxe fotoalbum

Informatie huwelijksreportages

Laat jullie prachtige dag (of een deel hiervan) op beeld vastleggen via een huwelijksreportage. Voor 1 dag zal ik jullie professionele third wheel en vriendin in 1 zijn. Grapjes maken, verhalen vertellen, kapsels opnieuw vaststeken of jurken goedleggen? I’m your girl!

Meer informatie? Vul hieronder uw mailadres in en u ontvangt vrijblijvend de huwelijksbrochure met meer informatie!