Zwangerschap - fotoshoot welkomsgids

Wat kan je verwachten bij een zwangerschapsfotoshoot bij Nikki Ickx Photography?


Welkom

Hoera, binnenkort een baby erbij! Binnenkort ontmoet je voor het eerst dat kleine leven in je buik waar je 9 maanden van droomt, die perfecte mix van jou en je partner. Je zwangerschap is een periode van sterke emoties. En ook al voel je je niet elke dag even stralend, het is een wonder wat je lichaam kan doen. Laat daarom deze bijzondere periode op beeld vastleggen ter herinnering voor de komende jaren.Voorbereiding voor uw zwangerschapsfotoshoot


Wat moet ik aantrekken?


Het allerbelangrijkste: iets dat je zelf graag draagt, waar je je comfortabel en mooi in voelt. Zelf raad ik wel natuur- of juweeltinten aan, omdat deze het mooiste zijn in een natuurlijke omgeving.

- natuurtinten: beige, creme, wit, roest, olijf, khaki, ...

- juweeltinten: donkerblauw, bordeaux, donkergroen, ...

Volgende kledingitems raad ik af doordat deze niet mooi op beeld staan, of doordat deze afleiden van jullie zelf: kleding met grote merklogo's, fijne streepjes en drukke, kleine prints.


Meer outfitinspiratie kan je op mijn Pinterest vinden of door in mijn portfolio te kijken naar outfits van vorige klanten. Ook heb ik verschillende jurken die je kosteloos kan lenen. Scroll verder om mijn 'client closet' te bekijken.


Kan ik outfits lenen?


Ja, ik heb een 'client closet' met verschillende jurken die je kosteloos kan lenen. Indien je hiervan gebruik wil maken, gelieve mij op voorhand een berichtje te sturen met de jurk(en) die je wil lenen. Zo kan ik zorgen dat deze gewassen en min of meer kreukvrij is :). Indien de foto's op locatie getrokken worden, raad ik aan om een topje en legging of spannende jurk aan te doen, aangezien er vaak geen mogelijkheid tot omkleden met privacy. Ik zorg zelf wel voor een groot deken zodat je daarachter kan omkleden, maar dit is makkelijker met een extra onderlaag.


Bekijk hier de 'client closet'.


Kan ik meerdere outfits aantrekken?


Natuurlijk. Aangezien een zwangerschapsfotoshoot ongeveer 1uur duurt is het mogelijk om maximum 3 outfits aan te trekken. Hierdoor blijft er per outfit genoeg tijd over om verschillende foto's te trekken. Zoals eerder gezegd, is er wel op locatie vaak niet de mogelijkheid om ergens binnen om te kleden.


Broertjes en zusjes

Is er al een grote broer of zus? Dan kan hij of zij zeker bij de fotoshoot betrokken worden. Doordat de fotosessie op locatie gebeurd, is er de mogelijkheid om dit spelenderwijs te doen. Aangezien er ook foto's van jou/jullie alleen getrokken wordt, is het fijn om een bal of speelgoedje mee te nemen zodat het voor de grote broer of zus ook een leuke ervaring is.


Na de fotosessie

Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto's tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto's komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto's kan uitkiezen. Je kan dan meteen ook het aantal foto's dat in het pakket inbegrepen zit bestellen. Wensen jullie graag meer foto's, wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Hopelijk zijn hiermee al jullie vragen beantwoord. Heb je nog andere vragen dan hierboven beschreven? Aarzel dan niet mij te contacteren.


Tot snel!

Nikki


Nikki Ickx Photography

Familiefotograaf te Lier, Antwerpen

Mail Nikki Ickx Photography