Tijdloze herinneringen om voor altijd te koesteren

Newbornfotoshoot

Hoera, binnenkort een baby erbij! Binnenkort ontmoet je voor het eerst de grootste liefde van je leven en die perfecte mix van jou en je partner. Leg het kwetsbare vast op beeld met een newbornshoot of babyshoot. 

Een newborn- of babyshoot is een geposeerde fotosessie in de thuisstudio en vindt ideaal plaats wanneer jullie baby tussen 5 en 21 dagen oud is. Tijdens een newbornshoot wordt jouw kindje in verschillende poses gelegd op een achtergrond naar keuze en in verschillende props (manden, schalen, etc). Hierbij wordt volledig het ritme van jullie baby gevolgd en wordt er niets geforceerd. Ik werk ondertussen al 5 jaar met baby’s en heb verschillende opleidingen gevolgd die zich toespitsten op newbornfotografie en het veilig poseren van pasgeboren baby’s.

Een newbornshoot duurt ongeveer 2 tot 4 uur. Hierbij wordt het ritme van jullie kindje gevolgd en wordt er niet gehaast. Zo is er tijdens de sessie ook altijd tijd voor een extra voeding, verschoning of knuffelmoment.

Elke newborn- en babyfotoshoot wordt met veel zorg voorbereid. Van kleurenthema’s tot props, outfits, achtergronden en zelfs digitale composities. Ik werk steeds met neutrale kleuren en 1 of 2 accentkleuren naar keuze. Hieronder kan u alle beschikbare kleuren bekijken. Zit uw gewenste kleur er niet bij? Stuur mij minstens 2 weken voor de datum van de newbornshoot een berichtje en ik probeer de juiste kleur van achtergrond voor u te vinden.

Duurtijd fotosessie
Een newbornfotoshoot duurt normaal ongeveer 2,5 uur aangezien het even kan duren tot jullie kindje diep genoeg slaapt om hem/haar te poseren. Ik vraag wel dat u een maximum van 3 tot 4 uur vrij houdt, aangezien het nooit zeker is hoe jullie kindje op een nieuwe omgeving en persoon reageert. Ook hebben sommige kindjes meer voedingen tussendoor nodig, of vragen zij langer om te kalmeren. Er wordt niets geforceerd tijdens de fotosessie en dat betekent dat het tempo van jullie kindje gevolgd wordt.
De studio
Een geposeerde newborn fotoshoot vindt steeds bij mij thuis in de thuisstudio plaats. Hier heb ik toegang tot al mijn achtergronddoeken, mijn props, mijn poseerkussen en andere nodige items. De studio bevind zich in de woonkamer van mijn privé woonst, waarbij het voordeel is dat de televisie, zetel en tafel zich in dezelfde ruimte bevinden en deze dus ook tot uw beschikking staan. Opgelet, in de woonkamer kan ook mijn oude kat aanwezig zijn. Hieronder vindt u enkele foto’s van de thuisstudio.
broertjes en/of zusjes
Kleine kindjes zitten niet graag stil, en voor hen is een fotoshoot van hun nieuwe broertje of zusje ook niet zo interessant. En al zeker niet als ze hiervoor rustig moeten zijn! Door de familiefoto’s in het begin of op het einde van de fotoshoot in te plannen, kan papa of een ander familielid hen meenemen voor een leuk uitje naar het park of de speeltuin. Zo is er geen tijdsdruk en is het ook een leuke dag voor grote broer of zus. Zijn jullie andere kinderen al wat ouder? Neem dan gerust een kleurboek of speelgoed mee! Ook mijn Netflix Kids staat tot jullie beschikking.
NABEWERKING EN DIGITALE BESTANDEN
Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2,5 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Legacy

Newbornfotoshoot

449
Sessie van 2 tot 4 uur
Gebruik van props
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Fotoalbum 20x20cm

Heirloom

Newbornfotoshoot

349
Sessie van 2 tot 4 uur
Gebruik van props
Professionele nabewerking
Incl. 12 digitale bestanden
Fotoalbum 20x20cm

Luxe

Newbornfotoshoot

199
Sessie van 2 uur
Gebruik van props
Professionele nabewerking
Incl. 6 digitale bestanden
Fotoalbum 20x20cm

Fotoalbum 20x20cm

Dit mooie 20×20 fotoalbum is inbegrepen bij het Legacy en Heirloom pakket. Het album bestaat uit een gepersonaliseerde cover van leer of linnen, beschikbaar in 20+ verschillende kleuren en 16 platliggende, dikke pagina’s. In overleg met jullie kan het album dus ook afgestemd worden op het geboortekaartje aan de hand van de gekozen cover en de lettertypes van de personalisatie. 

Mini keepsake box

Bewaar je liever alle herinneringen op 1 plaats? Met de mini keepsake box kan dit! De mini keepsake box is beschikbaar voor een kleine meerprijs van 50 euro (bij het Heirloom en Legacy pakket) of 199 euro (bij het luxe pakket). De keepsake box bestaat uit een 15×15 gepersonaliseerd album met 30 pagina’s, een custom bewaardoos én een 16GB USB stick met de gekozen beelden in hoge resolutie. Ook dit album bestaat uit een gepersonaliseerde cover van leer of linnen, beschikbaar in 20+ verschillende kleuren en platliggende, dikke pagina’s.