Tijdloze herinneringen om voor altijd te koesteren

motherhood shoot

Fotoshoot waarbij de band tussen jou en je kind(eren) centraal staat. Een liefdevolle fotosessie waarbij er plek is voor kusjes, knuffels, lachjes en gespeel. Deze sessie is perfect om jullie band op beeld vast te leggen, of om te gebruiken als intieme fotoshoot om jullie borstvoedingsmoment op beeld te leggen. Bij een motherhoodshoot zijn er geen regels, buiten ‘no dads allowed’. Deze keer sta jij niet achter je smartphone of camera om foto’s van je partner en kinderen te nemen, maar neem ik mooie en tijdloze foto’s van jou als mama.

Zoek je nog inspiratie voor een eigen outfit of de outfits van je gezin? Neem zeker een kijkje op mijn Pinterest voor extra outfitinspiratie of leen een jurk uit de client closet.

Oufitinspiratie en Client closet
De vraag die ik het meeste krijg: wat is het beste om aan te doen voor een fotoshoot? Het allerbelangrijkste is dat het outfits zijn die je zelf graag draagt, waar je je comfortabel en mooi in voelt. Al raad ik wel steeds aan om voor natuurtinten of neutrale kleuren te kiezen, omdat deze het mooiste zijn in een natuurlijke omgeving en geen aandacht afleiden van de foto.
 
Voorbeelden van natuurtinten zijn beige, creme, wit, roest, olijf, khaki, bruin, etc. Voorbeelden van neutrale kleuren zijn zwart, grijs, jeans, bordeaux, navy, etc. Kleding met grote merklogo’s, fijne streepjes en drukke, kleine prints raad ik af aangezien deze de aandacht van jullie wegtrekken en niet mooi op foto staan.
 
Meer outfitinspiratie kan je op mijn Pinterest vinden of in mijn stijlbrochure. Ik heb ook een ‘client closet’ met outfits of kledingstukken die jullie kunnen lenen. Indien jullie van de client closet gebruik willen maken, raad ik aan om kledingstukken aan te doen waarbij je makkelijk van outfit kan wisselen. Aangezien de meeste familiefotoshoots in de natuur gedaan worden, zijn er natuurlijk ook geen kledingruimtes om je om te kleden. Ik heb wel steeds een groot deken mee waarachter je je kan omkleden, maar dit is natuurlijk niet hetzelfde.
nabewerking en digitale bestanden
Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Motherhood shoot

299
Sessie van 30-60 min
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Keuze uit min 25 foto's

Classic

Motherhood shoot

219
Sessie van 30-60 min
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 12 digitale bestanden
Keuze uit min 20 foto's

Mini

Motherhood shoot

125
Sessie van 30 min
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 6 digitale bestanden
Keuze uit min 15 foto's

Tastbare herinneringen

Vereeuwig de band tussen jou en je kind(eren) met een personaliseerbaar 20x20cm album. Een klein erfstuk dat je aan je kinderen kan doorgeven zodat zowel jij als zij later met veel liefde op deze tijd kunnen terugkijken. Het 20x20cm album bestaat uit een gepersonaliseerde cover van leer of linnen – beschikbaar in 20+ verschillende kleuren in zowel linnen als leer – en 16 platliggende, dikke pagina’s die niet gevoelig zijn voor vingerafdrukken. 

Prijs: 149 euro