Tijdloze herinneringen om voor altijd te koesteren

maternity

Allereerst, van harte proficiat! Wat een bijzondere tijd breekt nu voor je aan. Een nieuw leven in je buik, de perfecte mix van jou en je partner! Laat deze bijzondere tijd op beeld vastleggen om voor altijd deze herinnering te bewaren. Zo fijn om later op terug te kijken als je je baby in je armen hebt.

Een zwangerschapsfotoshoot valt bij voorkeur tijdens de 28ste en 35ste week van je zwangerschap en zal altijd op locatie plaatsvinden. Dit om gebruik te kunnen maken van verschillende omgevingen en het prachtige natuurlijke licht. Tijdens de zwangerschapsshoot worden er foto’s van jou alleen genomen, maar natuurlijk ook met je partner en eventuele broertjes en zusjes. 

Client closet

In de client closet zitten verschillende zwangerschapsjurken die je kosteloos kan lenen. Indien je hiervan gebruik wil maken, gelieve mij op voorhand een berichtje te sturen met de jurk(en) die je wil lenen. Zo kan ik zorgen dat deze gewassen en kreukvrij is. 

Indien de foto’s op locatie getrokken worden, raad ik aan om een topje en legging aan te doen, aangezien er vaak geen mogelijkheid is tot omkleden met privacy. Ik zorg zelf wel voor een groot deken zodat je daarachter kan omkleden, maar dit is natuurlijk niet hetzelfde als een volwaardige kledingruimte.

Het is ook mogelijk om meerdere outfits te combineren tijdens 1 zwangerschapssessie. Aangezien deze ongeveer 1uur duurt is het mogelijk om maximum 3 outfits aan te trekken. Hierdoor blijft er genoeg tijd over om van elke outfit verschillende foto’s te trekken. Zoals eerder gezegd, is er wel op locatie vaak niet de mogelijkheid om ergens binnen om te kleden.
 
Kies je liever zelf een outfit uit? Geen probleem! Outfitinspiratie kan je op mijn Pinterest vinden of in mijn stijlbrochure
nabewerking en digitale bestanden
Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Zwangerschapsfotoshoot

299
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Keuze uit min 25 foto's

Classic

Zwangerschapsfotoshoot

219
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 12 digitale bestanden
Keuze uit min 20 foto's

Mini

Zwangerschapsfotoshoot

125
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 6 digitale bestanden
Keuze uit min 15 foto's

Tastbare herinneringen

Vereeuwig je bolle buikje voor een tastbaar aandenken aan deze bijzondere tijd. Hoe leuk is het dat je later met je kleine wondertje deze foto’s kan bekijken aan de hand van een gepersonaliseerd fotoalbum. Dit 20x20cm album bestaat uit een gepersonaliseerde cover van leer of linnen – beschikbaar in 20+ verschillende kleuren in zowel linnen als leer – en 16 platliggende, dikke pagina’s die niet gevoelig zijn voor vingerafdrukken. 

Prijs: 149 euro