INFORMATIE FOTOSESSIES

Hoe werkt een fotosessie bij Nikki Ickx Photography?

De fotosessie zelf vindt plaats in mijn thuisstudio in Lier of op locatie. Een newborn of babyshoot zal altijd in de studio plaatsvinden. Familie-, zwangerschap-, of koppelshoots vinden naar mijn voorkeur buiten op Iocatie plaats. Denk hierbij aan de heide, een bos of een park. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van de omgeving en het natuurlijke licht om jullie zo mooi en gevarieerd mogelijke foto's te bezorgen. Voor kinderen is een buitenlocatie ook het leukste aangezien het voor hen dan een avontuur wordt in plaats van geforceerd poseren.

Na de fotosessie nodig ik jullie graag (opnieuw) in de studio uit. Hier krijgen jullie de foto's voor de eerste keer te zien! Op dit moment kunnen jullie jullie inbegrepen foto's kiezen én kan ik jullie indien gewenst advies geven over de verschillende productopties. Door de huidige ontwikkelingen in verband het Covid19-virus, kan u ook kiezen voor een online galerij in plaats van een studiobezoek. 

FOTOSESSIES

Kies uit newborn, zwangerschap, familie, koppel of huwelijk door te klikken op de afbeelding of knop.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Maternity

 

Schopjes en klopjes, huilbuien en gelukzaligheid. Laat jezelf (en eventueel jullie gezinnetje) op foto vastleggen tijdens 1 van de meest bijzondere periodes van je leven.

Zwangerschapsfotograaf Lier

Newborn

 

Zo klein als ze nu zijn gaan ze nooit meer zijn. Laat jouw wondertje voor altijd op beeld vastleggen voor eeuwig durende herinneringen.

Familiefotograaf

Families

 

Geen smartphone vol foto's van je partner en kinderen, maar liefdevolle en spontane foto's van het hele gezin. Foto's in ongedwongen sfeer voor een natuurlijk resultaat.

Koppels

 

Gaan samenwonen, verloofd, getrouwd of gewoon heel erg verliefd? Laat jullie liefde op beeld vastleggen via een koppel- of huwelijksfotoshoot

HUWELIJKSREPORTAGE

Niet enkel een fotoshoot maar graag een volledige fotoreportage van jullie mooie dag? Klik hieronder voor meer informatie.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Laat jullie volledige huwelijksdag of een deel daarvan vastleggen op beeld via een huwelijksreportage.

Nikki Ickx Photography

Familiefotograaf te Lier, Antwerpen

Mail Nikki Ickx Photography