Zwangerschapsfotografie - informatie

 

Allereerst, van harte proficiat! Wat een bijzondere tijd breekt nu voor je aan. Een nieuw leven in je buik, de perfecte mix van jou en je partner! Laat deze bijzondere tijd op beeld vastleggen om voor altijd deze herinnering te bewaren. Zo fijn om later op terug te kijken als je je baby in je armen hebt. 

Een zwangerschapsfotoshoot valt bij voorkeur tijdens de 28ste en 35ste week van je zwangerschap en zal altijd op locatie plaatsvinden. Dit om gebruik te kunnen maken van verschillende omgevingen en het prachtige natuurlijke licht. Ook heb ik enkele zwangerschapsjurken die jullie kosteloos mogen lenen. 

Tijdens de zwangerschapsshoot worden er foto's van jou alleen genomen, maar natuurlijk ook met je partner en eventuele broertjes en zusjes. Zoek je nog inspiratie voor een eigen outfit of de outfits van je gezin? Neem zeker een kijkje op mijn Pinterest voor extra outfitinspiratie.

Na de fotosessie worden de foto's professioneel en tot in detail bewerkt en kunnen jullie zelf jullie favoriete foto's kiezen. De digitale bestanden zijn in hoge resolutie en kunnen voor al uw persoonlijk drukwerk gebruikt worden. Indien u voor een pakket met album kiest, worden uw gekozen foto's in een zo mooi mogelijke manier geordend zodat u nog lang van uw favoriete foto's kan genieten. Uw album wordt gepersonaliseerd met de datum van de sessie, of een naam naar keuze.

Luxe

Sessie van 1 uur

Professionele nabewerking

Keuze uit min 25 foto's

Incl. 20 digitale foto's

Fotoalbum 20x20cm

349 euro

Classic

Sessie van 1 uur

Professionele nabewerking

Keuze uit min 25 foto's

Incl. 12 digitale foto's

Fotoalbum 15x15cm

249 euro

Mini

Sessie van 30min

Professionele nabewerking

Keuze uit min 15 foto's

Incl. 6 digitale foto's

119 euro

Nikki Ickx Photography

Familiefotograaf te Lier, Antwerpen

Mail Nikki Ickx Photography