Newbornfotografie - informatie

 

Hoera, binnenkort een baby erbij! Binnenkort ontmoet je voor het eerst de grootste liefde van je leven en die perfecte mix van jou en je partner. Leg het kwetsbare vast op beeld met een newbornshoot of babyshoot. 

Een newborn- of babyshoot is een geposeerde fotosessie in de thuisstudio en vindt ideaal plaats wanneer jullie baby tussen 5 en 21 dagen oud is. Tijdens een newbornshoot wordt jouw kindje in verschillende poses gelegd op een achtergrond naar keuze en in verschillende props (manden, schalen, etc). Hierbij wordt volledig het ritme van jullie baby gevolgd en wordt er niets geforceerd. Ik werk ondertussen al 3 jaar met baby's samen en heb verschillende opleidingen gevolgd die zich toespitsten op newbornfotografie.

 

Indien gewenst kan er ook een kleurenthema besproken worden. Ik werk steeds met neutrale kleuren en 1 of 2 accentkleuren naar keuze. Een newbornshoot duurt ongeveer 2 tot 4 uur. Hierbij wordt het ritme van jullie kindje gevolgd en wordt er niet gehaast. Zo is er tijdens de sessie ook altijd tijd voor een extra voeding, verschoning of knuffelmoment.

Mogelijke kleurenschema's

Na de fotosessie worden de foto's professioneel en tot in detail bewerkt en kunnen jullie zelf jullie favoriete foto's kiezen. De digitale bestanden zijn in hoge resolutie en kunnen voor al uw persoonlijk drukwerk gebruikt worden. Indien u voor een pakket met album kiest, worden uw gekozen foto's in een zo mooi mogelijke manier geordend zodat u nog lang van uw favoriete foto's kan genieten. Uw album wordt gepersonaliseerd met de datum van de sessie, of een naam naar keuze.

Legacy

Sessie van 2 tot 4 uur

Baby en ouders

Gebruik van props

Professionele nabewerking

20 digitale foto's in HR

Fotoalbum 20x20cm

449 euro

Heirloom

Sessie van 2 tot 4 uur

Baby en ouders

Gebruik van props

Professionele nabewerking

12 digitale foto's in HR

Fotoalbum 20x20cm

349 euro

Luxe

Sessie van 2 tot 4 uur

Baby en ouders

Gebruik van props

Professionele nabewerking

6 digitale foto's in HR

199 euro

Nikki Ickx Photography

Familiefotograaf te Lier, Antwerpen

Mail Nikki Ickx Photography