Familiefotografie - informatie

 

Willen jullie ook natuurlijk, spontane en liefdevolle foto's van het hele gezin? Geen smartphone vol foto's van enkel je partner en kinderen, maar leuke foto's in ongedwongen sfeer voor een natuurlijk resultaat. 

Tijdens de fotoshoot wordt er ruimte gelaten voor gespeel, gelach, kusjes en knuffels. Neem je kinderen mee op avontuur in plaats van de standaard fotoshoot waar ze stil moeten zitten en geforceerd moeten lachen. Zo trekken we bij een familiefotoshoot standaard naar buiten, zodat je kinderen nieuwe omgevingen kunnen ontdekken. 

Zoek je nog inspiratie voor jullie outfits? Neem zeker een kijkje op mijn Pinterest voor extra outfitinspiratie.

Na de fotosessie worden de foto's professioneel en tot in detail bewerkt en kunnen jullie zelf jullie favoriete foto's kiezen. De digitale bestanden zijn in hoge resolutie en kunnen voor al uw persoonlijk drukwerk gebruikt worden. Indien u voor een pakket met album kiest, worden uw gekozen foto's in een zo mooi mogelijke manier geordend zodat u nog lang van uw favoriete foto's kan genieten. Uw album wordt gepersonaliseerd met de datum van de sessie, of een naam naar keuze.

Luxe

Sessie van 1 uur

Professionele nabewerking

Keuze uit min 25 foto's

Incl. 20 digitale foto's

Fotoalbum 20x20cm

349 euro

Classic

Sessie van 1 uur

Professionele nabewerking

Keuze uit min 25 foto's

Incl. 12 digitale foto's

Fotoalbum 15x15cm

249 euro

Mini

Sessie van 30min

Professionele nabewerking

Keuze uit min 15 foto's

Incl. 6 digitale foto's

119 euro

Nikki Ickx Photography

Familiefotograaf te Lier, Antwerpen

Mail Nikki Ickx Photography