fotosessies bij Nikki Ickx photography

De fotosessie zelf vindt plaats in mijn thuisstudio in Lier of op locatie. Een newborn of babyshoot zal altijd in de studio plaatsvinden. Familie-, zwangerschap-, of koppelshoots vinden naar mijn voorkeur buiten op Iocatie plaats. Denk hierbij aan de heide, een bos of een park. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van de omgeving en het natuurlijke licht om jullie zo mooi en gevarieerd mogelijke foto’s te bezorgen. Voor kinderen is een buitenlocatie ook het leukste aangezien het voor hen dan een avontuur wordt in plaats van geforceerd poseren.

Na de fotosessie nodig ik jullie graag (opnieuw) in de studio uit. Hier krijgen jullie de foto’s voor de eerste keer te zien! Op dit moment kunnen jullie jullie inbegrepen foto’s kiezen én kan ik jullie indien gewenst advies geven over de verschillende productopties. Door de huidige ontwikkelingen in verband het Covid19-virus, kan u ook kiezen voor een online galerij in plaats van een studiobezoek.

informatie en portfolio

Nikki Ickx Photography biedt verschillende fotosessies en huwelijksreportages aan. De opties voor fotosessies zijn: newbornfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, familie- of motherhood fotoshoot en koppelfotoshoot. Kies hieronder uit de verschillende categorieën en klik op uw gewenste fotoshoot of fotoreportage voor meer informatie en mijn portfolio.

Laat jezelf, alleen of met je partner/gezin, op foto vastleggen tijdens één van de meest bijzondere periodes van je leven.

Vandaag is jouw wondertje zo klein als hij/zij ooit zal zijn. Laat hem/haar nu op beeld vastleggen voor eeuwig durende herinneringen.

De band tussen jou en je kind(eren) centraal. Geschikt voor liefdevolle speel-, knuffel- en/of borstvoedingsfoto’s.

Liefdevolle, spontane en authentieke foto’s van het hele gezin samen.

Voor alle koppels die hun liefde willen vieren en op beeld laten vastleggen.