Tijdloze herinneringen om voor altijd te koesteren

Family

Willen jullie ook natuurlijk, spontane en liefdevolle foto’s van het hele gezin? Geen smartphone vol foto’s van enkel je partner en kinderen, maar leuke foto’s van jullie samen, in ongedwongen sfeer voor een natuurlijk resultaat. Tijdens de fotoshoot wordt er ruimte gelaten voor gespeel, gelach, kusjes en knuffels. Neem je kinderen mee op avontuur in plaats van de standaard fotoshoot waar ze stil moeten zitten en geforceerd moeten lachen. 

Zo trekken we bij een familiefotoshoot standaard naar buiten, zodat je kinderen nieuwe omgevingen kunnen ontdekken. Klimmen in bomen, op zoek gaan naar kabouters en paddenstoelen of dollen als gezin. Alles kan en mag om die spontane glimlach van jullie allen op beeld te krijgen. Zo kan je ook een bepaalde hobby of favoriete locatie in de fotoshoot verwerken, of gewoon lekker knuffelen in de heide.

outfits en client closet

De vraag die ik het meeste krijg: wat is het beste om aan te doen voor een fotoshoot? Het allerbelangrijkste is dat het outfits zijn die je zelf graag draagt, waar je je comfortabel en mooi in voelt. Al raad ik wel steeds aan om voor natuurtinten of neutrale kleuren te kiezen, omdat deze het mooiste zijn in een natuurlijke omgeving en geen aandacht afleiden van de foto.
 
Voorbeelden van natuurtinten zijn beige, creme, wit, roest, olijf, khaki, bruin, etc. Voorbeelden van neutrale kleuren zijn zwart, grijs, jeans, bordeaux, navy, etc. Kleding met grote merklogo’s, fijne streepjes en drukke, kleine prints raad ik af aangezien deze de aandacht van jullie wegtrekken en niet mooi op foto staan.
 
Meer outfitinspiratie kan je op mijn Pinterest vinden of in mijn stijlbrochure. Ik heb ook een ‘client closet’ met outfits of kledingstukken die jullie kunnen lenen. Indien jullie van de client closet gebruik willen maken, raad ik aan om kledingstukken aan te doen waarbij je makkelijk van outfit kan wisselen. Aangezien de meeste familiefotoshoots in de natuur gedaan worden, zijn er natuurlijk ook geen kledingruimtes om je om te kleden. Ik heb wel steeds een groot deken mee waarachter je je kan omkleden, maar dit is natuurlijk niet hetzelfde.

NABEWERKING EN DIGITALE BESTANDEN

Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Familiefotoshoot

299
Sessie van 1 uur
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Keuze uit min 25 foto's

Classic

Familiefotoshoot

219
Sessie van 1 uur
Professionele nabewerking
Incl. 12 digitale bestanden
Keuze uit min 20 foto's

Mini

Familiefotoshoot

125
Sessie van 30min
Professionele nabewerking
Incl. 6 digitale bestanden
Keuze uit min 15 foto's

Tastbare herinneringen

Vereeuwig jullie liefde voor elkaar als gezin met een personaliseerbaar fotoalbum. Een klein erfstuk dat je aan je kinderen kan doorgeven zodat zowel jij als zij later met veel liefde op deze tijd kunnen terugkijken. Het 20x20cm album bestaat uit een gepersonaliseerde cover van leer of linnen – beschikbaar in 20+ verschillende kleuren in zowel linnen als leer – en 16 platliggende, dikke pagina’s die niet gevoelig zijn voor vingerafdrukken. 

Prijs: 149 euro